Anuncis / Edictes

e-Tauler

L'e-Tauler és un servei del Consorci AOC que permet la publicació i la gestió d'edictes electrònics mitjançant Internet. És una eina de publicació certificada amb automatismes associats a la gestió de la publicació dels edictes (control de períodes d'exposició, generació de diligències, etc.). L'e-Tauler permet gestionar les evidències electròniques del procés de publicació per tal de garantir els temps d'exposició i la integritat de la informació.

L’avantatge per al ciutadà és que pot accedir a les publicacions oficials de qualsevol municipi sense haver de desplaçar-se sempre que facin servir la mateixa eina.

Accediu a l'e-Tauler de l'Ajuntament de Sagàs

Pla de reactivació de l'ocupació

Per resolució d’alcaldia de set de setembre del 2021 , s’ha aprovat la convocatòria i les bases específiques per a la contractació a través de plans locals d’ocupació de 2 peons de manteniment pel municipi de Sagàs en relació amb el programa “Pla de reactivació de l'ocupació” i el programa de “Dinamització de l'ocupació per a municipis de fins a 10,000 hab” de la Diputació de Barcelona.
Les bases es publicaran íntegrament a la web de l’Ajuntament de Sagàs, i al tauler d’edictes de la Corporació .
Les instàncies es poden presentar a l'Ajuntament de Sagàs o telemàticament dins el termini de 15 dies naturals comptat des del dia de la publicació l'anunci de al tauler d’edictes.
Ajuntament

Darrera actualització: 16.09.2021 | 12:46
Darrera actualització: 16.09.2021 | 12:46